Новини
0

Цей BMW стоїть на парковці без руху вже 19 років

Кумедна історія BMW M3 CSL, який застряг на одній із британських парковок

На британській парковці стоїть чудовий BMW M3 CSL. Стоїть давно. Років 20.

Історія свідчить, що перший власник автомобіля купив його в Редінгу (Велика Британія) 4 серпня 2004 року і проїхав на ньому лише 37 миль (59 км) – до підземного гаража в Лондоні, де він відтоді і перебуває. Але це не зовсім правда.

Згідно з документами, пробіг становить близько 16 000 км, і за ці роки спорткар змінив кілька власників.

Один користувач соцмережі стверджує, що в нього є доступ до системи “BMW Kasio”, і він впевнений, що пробіг автомобіля становить понад 23 000 км.

 

Пошук за номерним знаком показав, що транспортний податок за автомобіль не сплачувався з березня 2006 року. Тобто, на парковці автомобіль може стояти “всього” 17 з невеликим років.

На знімках автомобіля видно, що колеса BMW заблоковані, а кузов вкритий товстим шаром бруду і пилу. Задній бампер явно зазнав удару. Є подряпини на бічному дзеркалі заднього виду з боку водія.

Що чекає на це BMW? Важко сказати, але, з огляду на зростання цін на моделі M3 CSL, цілком можливо, що нинішній власник вирішить його продати або відремонтує і їздитиме на машині сам.

Хочеться дізнатися ще більше цікавого? Як щодо того, щоб прочитати про 10 жахливих автомобілів, які ніколи не повинні були з’являтися на дорогах

 

➡Підпишись на нас в – Google НОВИНИ, щоб отримувати більше цікавих новин про авто!

Advertisement

Також цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed

Популярне
Меню