Новини
0

Розкрито незвичайний кросовер Honda, який здатний проїхати понад 400 тисяч км

Він виявився витривалішим, ніж інші моделі

Ця дивна на перший погляд модель Honda протрималася на конвеєрі зовсім недовго

– менш ніж 10 років, проте вона встигла здобути популярність як цікавий кросовер з комфортним та практичним салоном. Хоча офіційно його не постачали в Україну, це не заважало “сірим” дилерам привозити такі автомобілі до нашої країни.

Мова йде, звичайно ж, про Honda Element. Цей позашляховик від японського автогіганта, побудований на тій самій платформі, що й популярні CR-V і Civic, з’явився на північноамериканському ринку у 2003 році.

Незважаючи на очевидні переваги, такі як зручні двері, просторий інтер’єр та водонепроникні матеріали, що дозволяють легко чистити салон навіть за допомогою шланга (що зробило Element популярним серед власників собак), вона так і не здобула масової популярності.

Загальний обсяг продажів цього автомобіля становив трохи більше 325 тисяч одиниць, і в останні роки виробництва (2009-2010 роки) продажі стабільно знижувалися.

Протягом всієї 8-річного періоду виробництва автомобіль комплектувався єдиним двигуном об’ємом 2,4 літра і потужністю 166 кінських сил. В оригінальному дизайні доступними варіантами коробки передач були 5-ступінчаста механічна коробка і 4-ступінчастий автомат, а в оновленій версії доступна була тільки автоматична коробка передач.

Цікаво, що пізніше виявилося, що модель Honda Element є однією з найбільш надійних у лінійці компанії.

Згідно з недавнім дослідженням, проведеним аналітиками “iSeeCars”, ймовірність того, що кросовер Element пройде більше 400 тисяч кілометрів, становить 27,8%.

Це значення навіть перевищує такі бестселери, як CR-V (27,5%) і Accord (27,1%), які протягом багатьох років виробництва визнані одними з найбільш надійних автомобілів у світі.

Хочеться дізнатися ще більше цікавого? Як щодо того, щоб прочитати про вживані японські авто, які вважають вічними самі японці

 

➡Підпишись на нас в – Google НОВИНИ, щоб отримувати більше цікавих новин про авто!

Advertisement

Також цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed

Популярне
Меню