Новини
0

Розкрито вживані японські авто, які вважають вічними самі японці

У цьому списку немає ні “Камрі”, ні “Корони” з “Короллою”, ні навіть “Марк-2”

Журналісти місцевого порталу “BestCarWeb” розкрили, які японські автомобілі є найбільш надійними і мають найкращі характеристики, за даними самих японців.

Suzuki Kizashi

Kizashi, флагманська 4-дверка від “Сузукі”, була визнана найкращим автомобілем з усіма необхідними можливостями, включаючи просторий салон, високоякісне обладнання, шкіряне оздоблення сидінь і приладової панелі, а також потужний 2,4-літровий двигун з 188 к.с.

За висновком пересічних японців, Kizashi був майже непошкоджуваним, що дозволило йому зайняти перше місце у цьому рейтингу.

 

Honda Accord Tourer

Універсал Accord здобув позитивну оцінку серед японців завдяки декільком перевагам, серед яких особливо виділяється його 2,4-літровий двигун, який поєднується з 5-ступеневою автоматичною трансмісією.

Обидва агрегати проявляють високий рівень надійності та продуктивності. Крім цього, місцеві власники цих автомобілів похваляють їх за відмінну керованість і просторий салон. Автомобіль заслужено отримав срібний приз.

 

Mitsubishi Triton

Автомобіль, що вироблявся з 2006 по 2011 роки, був представлений на японському ринку з 3,5-літровим бензиновим V6 двигуном та системою повного приводу Easy Select 4WD.

Ця машина отримала високі оцінки від покупців завдяки безпроблемній взаємодії між двигуном і трансмісією, а також можливості активувати систему повного приводу 4WD прямо під час руху. Усе це допомогло їй зайняти заслужене третє місце в цьому рейтингу.

 

Daihatsu Mira Gino 1000

Навіть з урахуванням того, що ця 5-дверка не відрізняється великими розмірами, в Японії такий автомобіль від Daihatsu вважається надзвичайно функціональним і добре оснащеним.

Крім того, за думкою мешканців “країни вранішнього сонця”, він відзначається високою надійністю, що принесло йому четверте місце в цьому рейтингу.

 

Toyota Voltz

Останнє місце в цьому рейтингу займає плід співпраці компаній Toyota і General Motors, який продавався не лише в Японії, але й у США під назвою Pontiac Vibe. Японці високо цінують свій Voltz за його універсальність, оскільки цей автомобіль по суті поєднує в собі риси універсала, кросовера і мінівена.

Крім того, його похваляють за надійний 190-сильний бензиновий двигун, який, разом з відсутністю проблем, забезпечує цій великій машині досить хороші динамічні характеристики.

 

Хочеться дізнатися ще більше цікавого? Як щодо того, щоб прочитати про 5 автомобілів, які проїдуть понад 300 тисяч км

 

➡Підпишись на нас в – Google НОВИНИ, щоб отримувати більше цікавих новин про авто!

Advertisement

Також цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed

Популярне
Меню