Новини
0

Розкрито надійний японський кросовер за $11тис із майже безсмертним варіатором

Він рідко створює проблеми на пробігах навіть за 300 тисяч км

Якщо копнути глибше, то цей автомобіль Subaru є знаменитою “Імпрезою”, якій просто збільшили кліренс (до 220 мм), а також доповнили її дизайн позашляховим обвісом з нефарбованого пластику.

Машина отримала назву XV і зарекомендувала себе як одна з найнадійніших і найпопулярніших моделей японської марки.

У бюджеті $11 тис на українському вторинному ринку доведеться придивлятися до машин першого покоління, пробіг яких перевалює за позначку в 150 тисяч кілометрів. Але навіть така цифра для Subaru XV далеко не вирок. А все завдяки вдалій зв’язці 2-літрового опозитного мотора потужністю 150 к.с., що працює в парі з одним із найнадійніших у світі варіаторів.

“Старший” двигун у лінійці XV (є ще мотор на 1,6-літра) може похвалитися ресурсом понад 300 тисяч км. Головні претензії до нього зводяться хіба що до підвищеної витрати мастила, що відбувається внаслідок втрати первинних властивостей мастилознімних ковпачків.

Фірмовий “субарівський” Lineatronic є одним із найкращих варіаторів в історії цього виду трансмісії, гідно витримуючи навантаження і володіючи здатністю не доставляти проблем навіть за порогом 250 тисяч кілометрів пробігу.

Слабких ланок у підвісці XV також немає, але варто іноді поглядати за цілісністю сайлентблоків передніх важелів. Втім, навіть вони рідко виходять з ладу раніше 200 тисяч км.

Загалом, цілком гідний варіант для тих, хто шукає міцний кросовер у бюджеті близько $11тис.

Хочеться дізнатися ще більше цікавого? Як щодо того, щоб прочитати про 10 жахливих автомобілів, які ніколи не повинні були з’являтися на дорогах

 

➡Підпишись на нас в – Google НОВИНИ, щоб отримувати більше цікавих новин про авто!

Advertisement

Також цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed

Популярне
Меню