Техно
0

Зроблено в Китаї: як 9-колісні мотоцикли-самоскиди змінюють життя китайських аграріїв

Китайський автопром – ось та річ, яка в нашому світі не знає собі рівних, принаймні за номенклатурою зразків техніки, що випускаються. Яких див тут тільки не побачиш! Яскравим прикладом китайської конструкторської творчості є такі мотоцикли-самоскиди на 9 колесах.

Причепи бувають різними.

Формально, кожен із цих монстрів – трицикл. Звичайно, коліс у китайських витворів набагато більше. Найчастіше їх дев’ять, однак, є компактні зразки. Розроблялися машини спеціально для сільських мешканців. У це може бути важко повірити, але всі ці багатоніжки відрізняються неймовірно низькою ціною. Додаємо до цього солідну місткість, не найгіршу прохідність і ідеальна машина для аграрія готова. Перевозити за допомогою новинок можна навіть човни або велику рогату худобу.

Є моделі коротші.

Випускає всюдиходи компанія Shenghuoshen. Саме ця модель називається SHS175ZH-2. Її довжина становить 3490 мм. Важить транспорт 365 кг. У перерахунку на українські гривні вартість однієї машини становитиме 80 тисяч. Потужність двигуна складає 20 к.с. Максимальна швидкість самоскида – 60 км/год. Найлегші і найшвидші зразки «багатоніжок» розганяються до 120 км/год. Є 5-колісні варіанти.

Напевно, такий транспортний засіб може стати найкращим другом фермера. У вантажному відділенні можна возити врожай, добрива, худобу, інструменти. Розвантажується вантажне відділення, як і в будь-якого звичайного самоскида, за допомогою гідравлічного підсилювача. На сьогодні творіння Shenghuoshen є одним із найкращих гібридів всюдихода та мотоцикла.

 

Хочеться дізнатися ще більше цікавого? Як щодо того, щоб прочитати про просте правило, яке допоможе відрізнити якісний шурупокрут від дешевої підробки

Advertisement
Теги: , ,

Також цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed

Популярне
Меню