Новини
0

Ілону Маску настав час напружитися: калінінградський «Автотор» обіцяє завалити росію дешевими електромобілями

Виробництво бюджетних седанів та кросоверів розраховують запустити у 2023 році.

Калінінградський завод “Автотор” планує вже наступного року запустити виробництво електромобілів. Першими на конвеєр поставлять якісь кросовери та седани, які будуть «на багато дешевші» американських Tesla. Як заявляється, це дозволить задовольнити попит широкого кола росіян.

Наступним етапом стане випуск «зелених» хетчбеків та мінівенів. Також у керівництві заводу не виключають можливість виробництва електричних кабріолетів та купе. Але на конвеєр їх поставлять лише за наявності «стійкого попиту» на такі моделі.Нагадаємо, що до початку військового вторгнення Росії в Україну калінінградський завод «Автотор» випускав легкові автомобілі BMW, Kia та Hyundai, а також комерційні моделі Hyundai та Ford. На початку березня баварська марка вийшла із російського ринку. При цьому виробництво моделей Kia та Hyundai формально тривало. Хоча фактично конвеєри простоювали через проблеми з постачанням комплектуючих. У червні в “Автоторі” повідомили, що змогли отримати контейнери з комплектуючими, які затрималися в ЄС через санкції. У керівництві заводу розраховують, що цих комплектів вистачить до кінця серпня.

Нагадаємо, що до початку військового вторгнення росії в Україну калінінградський завод «Автотор» випускав легкові автомобілі BMW, Kia та Hyundai, а також комерційні моделі Hyundai та Ford. На початку березня баварська марка вийшла із російського ринку. При цьому виробництво моделей Kia та Hyundai формально тривало. Хоча фактично конвеєри простоювали через проблеми з постачанням комплектуючих. У червні в “Автоторі” повідомили, що змогли отримати контейнери з комплектуючими, які затрималися в ЄС через санкції. У керівництві заводу розраховують, що цих комплектів вистачить до кінця серпня.

Advertisement
Теги:

Також цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed

Популярне
Меню