Про БУ авто
0

П’ятірка надійних автомобілів, на яких можна їздити десятиліттями

П’ятірка надійних автомобілів на яких можна їздити десятиліттями

Хтось скаже, що їздити на одній машині все своє життя було б нестерпно нудно. Адже зрештою має бути хоч якась різноманітність. Однак, знайдеться чимало і таких людей, які скажуть, що вони були б готові всю свою водійську кар’єру провести за кермом однієї і тієї ж «ластівки», якби тільки знайшлася машина, здатна функціонувати без серйозних поломок роки та десятиліття.

 

1. Mercedes-Benz W124

Чудова була машина.
Чудова була машина.

Конструювали на совість, робили на славу. Без перебільшення буде сказано, що Mercedes-Benz W124 це автомобіль-легенда. Звичайно, сьогодні знайти такий автомобіль хоча б у прийнятному стані вже неможливо. Вже минуло дуже багато часу. Однак, ті кому все-таки пощастило володіти даним авто, скажуть, що знайти машину надійнішу і витривалішу в історії світового автопрому буде дуже важко.

 

2. Renault Logan

Можна сміливо брати.
Можна сміливо брати.

Не найпривабливіший, але дуже надійний і навіть «міцний» автомобіль. Доводить це вже той банальний факт, що саме Logan є одним із улюбленців таксистів у різних країнах. Підвіска автомобіля дозволяє спокійно їздити навіть по не найкращих дорогах, керуючись старим принципом: «Чим більша швидкість, тим менше ям». Серйозна проблема у «Логана» лише одна – це ЛКП кузова.

 

3. Toyota RAV4

Гарний автомобіль.
Гарний автомобіль.

На жаль, перше покоління цього автомобіля вже давно пішло з ринку. Проте, саме воно відрізнялося неймовірною надійністю та витривалістю. Про перший RAV4 ходять такі ж легенди, як про вже згаданий W124. Наступні покоління цього кросовера далеко не такі гарні, як перше, проте все ще виглядають набагато надійніше більшості інших колег по автомобільному ринку.

 

4. Toyota Hilux

Особливо популярний у Африці.
Особливо популярний у Африці.

Пікапи не надто популярні на теренах колишнього Радянського Союзу вже з тієї простої причини, що у нас свого часу все захопили ГАЗелі. Однак, не згадати про Hilux у контексті найнадійніших авто просто неможливо. Гігантські “стада” цих пікапів зустрічаються на дорогах Африки. Там машина експлуатується роками в досить суворих умовах і показує себе лише з найкращого боку. І це при тому, що дуже часто Hilux місцевим водіям доводиться лагодити чи не на коліні.

 

5. Honda CR-V

Дуже надійний автомобіль.
Дуже надійний автомобіль.

За умови своєчасного обслуговування та використання фірмових масел CR-V прослужить вірою та правдою анітрохи не менше, ніж будь-який RAV4. Звичайно, у автомобіля є свої проблеми, як і у всіх машин, перерахованих вище. Однак навіть три сотні тисяч кілометрів пробігу для цього «японця» найчастіше не виявляються вироком і обходяться без серйозних поломок чи капітального ремонту.

 

Хочеться дізнатися ще більше цікавого? Як щодо того, щоб прочитати про сім автомобілів, які можуть похвалитися своєю довговічністю

Advertisement
Теги: ,

Також цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed

Популярне
Меню