Про БУ авто
0

Сім автомобілів, які можуть похвалитися своєю довговічністю

Сім автомобілів, які можуть похвалитися своєю довговічністю

Автомобіль є однією з тих речей у житті кожної людини, яку хочеться придбати один раз та так, щоб надовго. На жаль, далеко не кожна модель у наш час може похвалитися високою надійністю, зносостійкістю та довговічністю. Безперечно, за будь-якою машиною потрібно стежити. Однак існує величезна різниця між штатним технічним обслуговуванням чи невеликим ремонтом та капітальним ремонтом.

 

1. Toyota Land Cruiser

Класика, яка ніколи не старіє.

Японський позашляховик, який не потребує представлення, по праву вважається однією з найнадійніших машин нашого часу. За підрахунками фахівців на сьогодні у строю залишається близько 16.3% цих автомобілів з пробігом 200 тисяч км. Йдеться про машини, які ще не стикалися з необхідністю капітального ремонту.

 

2. Toyota Sequoia

Добротний автомобіль для всієї родини.

Друга позиція у рейтингу також належить японській компанії. І, як не дивно, це також позашляховик. Йдеться про досить популярну модель Sequoia. На сьогодні у строю без капітального ремонту в стажі та після пробігу в 200 тисяч кілометрів знаходиться 11.2% всіх випущених автомобілів цього найменування.

 

3. Chevrolet Suburban

У нього можна багато завантажити.

Замикає трійку найкращих американський автомобіль від General Motors. Модель Chevrolet Suburban також є повнорозмірним SUV та показує непогані результати за якістю та надійністю. Щоправда, від абсолютних лідерів відставання більш ніж серйозне. Сьогодні з пробігом 200 тисяч км продовжує їздити 5.4% випущених авто.

 

4. Toyota 4Runner

Надійний автомобіль

Більшість позицій рейтингу зайняли японські автомобілі. Так, модель 4Runner продовжує успішно їздити після 200 тисяч км пробігу 4.1% всіх випадків. До речі, цей класичний позашляховик випускається в Японії аж з 1984 року і вже встиг пережити п’ять поколінь.

 

5. Toyota Avalon

Висококласний седан.

П’ята позиція дісталася японському седану Toyota Avalon. Модель є не найдешевшою. Почала свою історію вона у 1995 році. Машина орієнтована на США і Канаду, і навіть багаті країни Близького Сходу. На українських просторах флагманський седан досить велика рідкість. У будь-якому випадку в надійності машини сумніватись не варто – 3.9% у строю після пробігу 200 тисяч.

 

6. Chevrolet Tahoe

Чудове авто

Потрапив до списку і постійний учасник рейтингів надійності американський позашляховик Tahoe. Серія-довгожитель, що розпочала свою історію в 1995 році, продовжує приємно дивувати і незмінно радувати. Без капітального ремонту після пробігу в 200 тисяч кілометрів залишається на ходу майже 3.9% всіх наявних на ринку автомобілів.

 

7. GMC Yukon XL

Надійності у машини не відібрати.

Американський автомобіль із неоднозначною репутацією. Свого часу Yukon XL експерти та критики прозвали «розчаруванням року». І справа тут навіть не у питанні смаку. Машина справді вийшла спірною. Однак, чого у Yukon XL не відібрати, так це надійності. Навіть після пробігу в 200 тисяч кілометрів у строю залишається 3.6% випущених моделей.

 

Хочеться дізнатися ще більше цікавого? Як щодо того, щоб прочитати про 10 недорогих автомобілів в Україні, які можна брати і не боятися за їхню якість

Advertisement
Теги:

Також цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed

Популярне
Меню