Новини
0

Розкрито 5 найнадійніших вживаних моделей Toyota

Придбання вживаного автомобіля у багатьох випадках є розумним вибором, особливо якщо це модель від японської компанії, яка завжди знаходиться на вершині рейтингів надійності. Японські автомобілі зарекомендували себе як надійні та довговічні, що робить їх популярними серед багатьох автолюбителів. Вони відомі своєю високою якістю, технологічністю та забезпечують комфортну та безпечну їзду. Враховуючи ці фактори, придбання вживаного автомобіля японського виробника може бути вигідним вибором, що забезпечить надійну транспортну засобу для подальших подорожей.

Згідно з дослідженням, проведеним авторитетним агентством “J.D.Power” та відомостями, наданими журналістами латиноамериканського порталу “Periodismodelmotor“, деякі моделі Toyota вважаються особливо безпроблемними вживаними автомобілями.

 

Toyota Corolla

Перша з найнадійніших старих машин Toyota є ще й однією з найвідоміших і найбільш продаваних моделей японської компанії. Автомобіль пропонується як у версії седан із чотирма дверима, так і модифікації у вигляді 5-дверний хетчбек.

J.D.Power оцінює надійність “Королли” у 84 бали зі 100 можливих, що є найкращим показником у лінійці “Тойота”.

 

Toyota Yaris

Бюджетний автомобіль з відмінною репутацією, який паралельно вважається ще й вкрай безпроблемним. Американські аналітики присвоїли таким 5-дверкам рейтинг надійності у 83 бали зі 100.

 

Toyota Prius

Попри свій непоказний зовнішній вигляд цей гібрид є не лише одним із найміцніших у лінійці Toyota, а ще й одним із найекономічніших. J.D.Power оцінює рівень його надійності у 83 бали зі 100.

 

Toyota RAV4

У випадку з таким кросовером агрегати, якими він комплектується з середини минулого десятиліття, мають відмінну репутацію з точки зору довговічності. Середня оцінка RAV4 з точки зору відсутності поломок становить 82 бали зі 100.

 

Toyota GR86

Один із найбільш захоплюючих спортивних автомобілів, які можна придбати за відносно невисокою ціною. Попри те, що машина є дуже молодою, аналітики хвалять її за високий рівень надійності, а J.D.Power оцінює цей показник у випадку з нею у 73 бали зі 100.

Хочеться дізнатися ще більше цікавого? Як щодо того, щоб прочитати про 3 надійні рамні позашляховики, які оснащені моторами-мільйонниками

 

➡Підпишись на нас в – Google НОВИНИ, щоб отримувати більше цікавих новин про авто!

Advertisement

Також цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed

Популярне
Меню