Новини
0

На росії зібрали першу спрощену версію Lada Granta: який у неї вигляд

В інтернет потрапили фото та інформація про спрощений «санкційний» варіант Lada Granta. У ньому немає навіть елементарних систем безпеки та звичного всім обладнання.

На вигляд така базова Lada Granta нічим не виділяється, а ось у салоні з’явиться старе кермо від Kalina. Оснастять авто 1,6-літровим 8-клапанним двигуном стандарту Євро-2.

В авто немає не тільки ABS чи подушок безпеки – він взагалі порожній. І за все про все просять 10 500 доларів – якось недешево за барабан-едішн. Є ще варіант за $12 800, якому дісталися передні електросклопідйомники та підсилювач керма, але кондиціонера чи аудіо там немає.

Як відомо, на росії офіційно дозволили випуск подібних автомобілів. Саме компоненти систем безпеки та каталізатори були імпортними та після введення санкцій стали дефіцитом.

Погрожують випускати по 20 тис. таких авто на місяць, а пізніше бомж-версії з’являться у Ниви. З Vesta поки що неясно — імпортних деталей там більше. Щоправда, поки що навіть такий урізаний ВАЗ запустити у виробництво все одно не можуть. Простій завод у Тольятті знову продовжили – тепер до початку червня.

Advertisement
Теги: ,

Також цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed

Популярне
Меню