Новини
0

Злодія, який хотів злити паливо, наздогнала кара суворого далекобійника, по заслузі

Робота далекобійника сповнена сюрпризів та подій. І далеко не кожен зможе з ними гідно впоратися та вийти без втрат. В Іспанії румунський далекобійник спробував злити паливо з машини українських колег, які працюють на компанію Girteka. В результаті дві розбиті машини та судова справа на румуна. Про це відомо із повідомлення у групі «Водії Польщі» у Facebook, яке розмістив український далекобійник та безпосередній учасник подій Віталій Білоусько.

Подія відбувалась так: о 4:45 по EU ми стали на паркінг (С41.72551 В2.59056), закрили зміну. Лігли спати, приблизно через 40 хвилин почули незрозумілий тріск і прокинулися. Почали дивитись по дзеркалах прямо зі спальника, так як штори з боків не зачиняли, на вулиці в цей час потроху починало світати.

Ми побачили, що ліворуч паралельно нам стоїть фура на румунських «номерах», а справа невідома людина сидить навпочіпки і, всунувши шланг у наш бак, зливає паливо. Перше, що ми зробили, – увімкнули світло, завели машину та почали сигналити. Людина кинула все і, не виймаючи шлангів з бака, побігла в кінець нашого причепа. У цей час я перевів джойстик у режим руху і, викрутивши кермо вліво, почав їхати, щоб перекрити дорогу.

Проїхали метрів з десять і зупинилися. Моя нога була на гальмі, на «ручник» не ставив, тому що не знав, які дії будуть з боку румуна. А румун, навіть не зачинивши двері, намагався втекти заднім ходом. У результаті вивернув свої двері у зворотний бік, але зрозумів, що справи його погані, бо дорогу попереду ми йому наполовину перекрили, а назад на автобан задом не виїде, бо на паркінг заїжджала машина.

Він вирішив ломитися вперед напролом. За лічені секунди напарник Андрій крикнув мені: «Я побіжу до його причепа і висмикну червону кнопку, щоб загальмувати причіп, щоб він не втік». І почав спускатися сходами.

Але тут стався удар у нашу ліву сторону, Андрій злетів зі сходів і впав на землю приблизно на 4 метри від машини. В цей час почало все хрустіти-тріщати-сипатись, і тут я зрозумів, що якщо я не дам «газ» уперед, він знесе нам кабіну повністю своїм причепом. Так і опинилися в деревах на узбіччі і там застрягли, а румун усе продовжував «газувати».

Зрозумівши, що вже не виїде, він вибіг праворуч своєї кабіни, тримаючи ніж у руці. Побачивши, що нас двоє, він кинув ножа на асфальт і забіг назад у кабіну. Потім прибіг іспанець, відігнав нас від румуна та викликав поліцію. Румуна затримали, машину його заарештовано, відкрито кримінальну справу, чекають судові розгляди.

 

Хочеться дізнатися ще більше цікавого? Як щодо того, щоб прочитати чому у БелАЗів радянського виробництва скло кабіни мало від’ємний кут нахилу.

Advertisement
Теги: , ,

Також цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed

Популярне
Меню