Новини
0

Які номери не можуть зафіксувати фантомні патрулі в Україні

Виявляється, є держзнаки, які опиняються поза полем видимості автомобілів-фантомів. Йдеться про поліцейські авто для прихованого патрулювання, які виїхали на дороги України 25 січня. І хоча була думка, мовляв, вони не зможуть зчитувати іменні номери, виявилося, що саме з ними проблем немає, а ось з деякими іншими – проблеми існують.

«Литерні номери типу імен САША, МАША чудово фіксуються і отримують штрафи. Поки не вирішено питання щодо автомобілів дипломатів, номера військових авто, та низки інших спецавтомобілів», заявив радник голови МВС Антон Геращенко

Також, за словами Геращенка, найбільша проблема – це авто двійники та авто зареєстровані до 2011 року. «Бувають неточності у реєстраційних даних. Але ми працюємо у цьому напрямі», — наголосив Геращенко.

На даний момент з метою прихованого стеження за дотриманням правил дорожнього руху поліція використовує автомобіль Skoda Kodiaq. Вже навіть відомі номери фантомних автомобілів (деяких, тому можеш доповнювати у коментарях):

КА 0225 СВ
КА 2851 СЕ
КА 2896 СЕ
КА 2096 СЕ

Надалі марки та моделі авто відкрито не називатимуть, бо це суперечить концепції використання таких комплексів. Також зазначимо, що станом на 29 січня винесено 4212 постанов щодо порушень швидкісного режиму на дорогах, зафіксованих автомобілями-фантомами.

Advertisement
Теги: ,

Також цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed

Популярне
Меню