Новини
0

У Німеччині продають надзвичайно дивний пікап на базі ГАЗ М-20 «Побєда»

На онлайн-майданчику Autoscout24 з’явилося оголошення про продаж дуже незвичайного пікапа. Він збудований ентузіастами з Литви на базі старого радянського ГАЗ М-20 «Побєда» 1948 року випуску. Наразі машина знаходиться в Німеччині, і продають її за ціною 9550 євро.

На жаль, історія 74-річної «Побєди» точно невідома. В оголошенні згадується, що переобладнанням машини займалися невідомі литовські тюнери.

На фотографіях видно, що від вихідного радянського раритету у проєкті залишилися лише рама та передня частина кузова. Задню ж частину зрізали буквально за рівнем крісла водія. А замість неї пристосували невигадливу металеву вантажну платформу. Її і салон розділяє спеціальна стінка з довгим вікном.

Кузов пофарбований у чорний матовий колір. На ньому немає жодних розпізнавальних знаків і майже немає хромованих елементів. Але в цілому до зовнішнього вигляду та безпеки кузова питань не виникає. А ось салон вантажівки виразно залишає бажати кращого. Обшивка керма потріскалася, а на сидіннях страшенно роздерта оббивка.

Зазначається, що силовий агрегат у “Побєди”-пікапа теж не рідний. Зараз під капотом у раритету стоїть 2,5-літровий чотирициліндровий двигун від ГАЗ М-24 “Волга” з віддачею 95 кінських сил. З ним поєднуються чотириступінчаста механічна коробка передач та система заднього приводу. Як давно було замінено мотор, не уточнюється. А вказаний в оголошенні пробіг становить майже 100 тисяч кілометрів.

Продавець зазначає, що зараз автомобіль знаходиться на околицях Лейпцигу в Німеччині. При цьому документи біля пікапа литовські, і залишається відкритим питанням, чи можна їх переоформити для виїзду на дороги Німеччини та інших країн. До речі, відправити машину продавець готовий до будь-якої точки Європи, але лише за гроші покупця. Розлучитися зі своєю незвичайною “Побєдою” він готовий за 9550 євро.

Хочеться дізнатися ще більше цікавого? Як щодо того, щоб прочитати про ЗАЗ Таврія 1102 майже без пробігу, який знайшли в Угорщині.

Advertisement
Теги: ,

Також цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed

Популярне
Меню